11.05.2009

Νέα επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας


Η νέα ποσότητα που έπεσε στις έντεκα το πρωί στα χέρια της Αστυνομίας, χωρίς να είχε γίνει γνωστό το ακριβές νούμερο μέχρι το απόγευμα, υπολογίζονταν κοντά στα 200 κιλά χασίς, ενώ να σημειώσουμε πως στα γραφεία της ΑστυνομικΠροσθήκη  εικόναςής Διεύθυνσης του Νομού βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Γαρνέλης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ενημερώνοντας για το συμβάν.

Έτσι λοιπόν, γύρω στις έντεκα το πρωί, μία κλούβα με ελληνικές πινακίδες, ο οδηγός της οποίας αποδείχτηκε ότι ήταν Έλληνας, αλλά και δύο Ι.Χ εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Φιλιατών, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των ανδρών του πρώτου και του δευτέρου τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οι οποίοι έπειτα από λίγο και αφού είχαν θέσει υπό παρακολούθηση και τα τρία οχήματα, είδαν να φορτώνονται σάκοι στα δύο Ι.Χ...

Αυτό σήμανε κυριολεκτικά συναγερμό για τα οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία κατεδίωξαν την κλούβα στην οποία βέβαια δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αφού αυτά είχαν τοποθετηθεί στα δύο άλλα οχήματα.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε, πιάστηκαν και τα δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, με τους δύο Αλβανούς οδηγούς ωστόσο να διαφεύγουν της σύλληψης και η Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ώστε να βρεθούν, με τις έρευνες να εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην περιοχή κοντά στην Λεπτοκαρυά, όπου έγινε η τελική επιχείρηση και κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

«Πρώτη φορά στα χρονικά τόσες επιτυχίες για τη Θεσπρωτία»
Έπειτα από τη νέα σημαντικότατη επιτυχία που σημείωσε η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Μ. Γαρνέλης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κάνοντας λόγο για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της Θεσπρωτικής Αστυνομίας, με τα ναρκωτικά που πιάστηκαν φέτος στο Νομό, μέχρι στιγμής, να είναι πενταπλάσια της περυσινής ποσότητας, κάτι που τοποθετεί το Νομό Θεσπρωτίας στην πρώτη θέση φέτος από πλευράς ποσότητας ναρκωτικών σε σχέση με όλους του υπόλοιπους Νομούς της χώρας.
Ο κ. Γαρνέλης συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χήτα, όπως και όλες της υπηρεσίες που συμβάλλουν στο έργο που γίνεται.
«Θέλω να σας πω ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η Θεσπρωτία είχε τόσες επιτυχίες. Είναι πρώτη σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, για τη φετινή περίοδο. Έχουμε αισιοδοξία και για τους επόμενους μήνες. Πέρυσι πιάστηκαν 250 κιλά στο Νομό, φέτος πέντε φορές πάνω από πέρυσι. Συγχαίρω και ευχαριστώ δημόσια τον κ. Χήτα και τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι, όλα τα παιδιά και η αναγνώριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη υπόθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ηπείρου κ. Γαρνέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: