5.29.2008

Σύσκεψη για τον εορτασμό της «Ναυτικής Εβδομάδας 2008»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νομαρχία η πρώτη σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής για τον εορτασμό της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2008» που θα γίνουν από την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008 έως την Κυριακή 6 Ιουλίου 2008, υπό την προεδρία του Αντινομάρχη Θεσπρωτίας κ. Δηλαβέρη Αναστάσιου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δήμας Βασίλειος , ο Υπολιμενάρχης Ηγουμενίτσας κ. Ζωγάκης, η εκπρόσωπος του ΟΛΗΓ κα. Διαμάντη, ο εκπρόσωπος των Ναυτικών Πρακτόρων κ. Μιχαλάς, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου κ. Βεζδρεβάνης, ο εκπρόσωπος του ΦΟΗ κ. Παπαγιάννης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Κούρτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της Ναυτικής Εβδομάδας.
Σκοπός της Ναυτικής Εβδομάδας είναι η κατά τον πλέον αποδοτικό τρόπο εκπλήρωση των κάτωθι:
α. Προβολή του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και του Εμπορικού Ναυτικού ως παραγόντων εθνικής ισχύος και οικονομικής προόδου.
β. Διατήρηση της αγάπης προς τη θάλασσα και ανάπτυξη του ναυτικού πνεύματος στους νέους για την προσέλκυση των στα ναυτικά επαγγέλματα.
γ. Ανάπτυξη και ενίσχυση του θαλάσσιου αθλητισμού και των σχετιζομένων με τη θάλασσα εκδηλώσεων.
δ. Διατήρηση της επαφής με το Πολεμικό Ναυτικό, το Λιμενικό Σώμα και Εμπορικό Ναυτικό των κατοίκων των πόλεων της ενδοχώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: