2.09.2010

Συνάντηση Κατσούρα-Μανιάτη για τον αγωγό φυσικού αερίου

..
O βουλευτής Θεσπρωτίας κ.Χρήστος Κατσούρας είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννη Μανιάτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κατσούρας ενημέρωσε τον υφυπουργό για ζητήματα που αφορούν την πορεία του αγωγού TGI και την χωροθέτηση του σταθμού συμπίεσης στη Θεσπρωτία. Ο βουλευτής αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα ιστορία του ζητήματος, στις σχετικές εισηγήσεις, στις θέσεις της τοπικής κοινωνίας και την αγωνία, τον φόβο και τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί για τις πιθανές επιπτώσεις αν δεν προσεχτεί ιδιαίτερα η χωροθέτηση του έργου.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στις κατά καιρούς τοποθετήσεις σε προηγούμενο χρόνο της κ. Γκερέκου και του κ. Κουβέλη μετά από επισκέψεις τους στο νομό. Τόνισε επίσης την πεποίθησή του ότι μπορεί να βρεθεί λύση που δε θα επηρεάζει σε καμία περίπτωση την αναπτυξιακή πορεία της όποιας περιοχής τελικά επιλεγεί. Στο τέλος της συνάντησης, συμφώνησαν να ανανεώσουν σύντομα το ραντεβού τους μετά την ενημέρωση του υφυπουργού από τις αρμόδιες υπηρεσίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: