3.05.2009

Ημερίδα για την «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» στη Θεσπρωτία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4-3-2009, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ν.Α. Θεσπρωτίας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα
«Εγκατάσταση Νέων Αγροτών»- (Πρόγραμμα Αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδος 2007-2013 μέτρο 112).
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της Ν.Α Θεσπρωτίας με την Ειδική Διαχειριστική Αρχή περιφέρειας Ηπείρου και την Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου. Η αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου ήταν κατάμεστη από πλήθος ενδιαφερόμενων αγροτών να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Οι εισηγητές γεωπόνοι, Χάρης Μητσάκης από πλευράς της Ν.Α. και Γρηγόρης Κιτσιανός από την Περιφέρεια ανέλυσαν το πρόγραμμα, τα δικαιολογητικά καθώς και τους τρόπους ένταξης. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το ακροατήριο και δόθηκαν σαφείς απαντήσεις
Ο Νομάρχης Βασίλης Γιόγιακας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία του συγκεκριμένου προγράμματος και κάλεσε τους νέους αγρότες να ενταχθούν στο πρόγραμμα καθώς επίσης τη διάθεση των υπηρεσιών της Ν.Α , για ενημέρωση και προώθηση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς την Περιφέρεια.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντινομάρχες Θεσπρωτίας Αλέκα Κοτσώνη και Γεώργιος Τσώνης, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ελένη Πάντου και δήμαρχοι του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: