11.25.2008

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την Τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού



Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008, υπογράφηκε στην Ξάνθη μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, η προγραμματική σύμβαση για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας οδού παρουσία των 11 Νομαρχών που διασχίζει η Εγνατία, του Γενικού Γραμματέα Ε.Ο.Τ κ. Ηρακλή Βάλβη, και της κ. Φίλη προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων HATTA και της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε, ΑΝ.ΚΟ.
Αποτέλεσε κοινό αίτημα όλων των Νομαρχών να αποτελέσει η Εγνατία οδός δρόμο ανάπτυξης και όχι δρόμο διαφυγής καθώς επίσης μέσα από κοινές δράσεις να καταφέρουν να προβάλλουν από κοινού τους νομούς τους μέσα από πολιτιστικές δράσεις που θα προβάλλουν τα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε νομού αναδεικνύοντας την τοπική πολιτιστική ταυτότητα και τοπική ιστορία και παράδοση.
Ο Νομάρχης Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας Βασίλειος που συμμετείχε στην παραπάνω συνεδρίαση δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των έργων και κοινό αίτημα όλων των εκπροσώπων των Νομαρχών αποτέλεσε η καλύτερη ροή των χρημάτων προκειμένου η πορεία για την ολοκλήρωση των εργασιών να είναι απρόσκοπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: