6.13.2008

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ζώη στην Περιφέρεια Ηπείρου


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, στο πλαίσιο των περιοδειών του στις Περιφέρειες της χώρας, επισκέφθηκε χθες την Περιφέρεια Ηπείρου, στα Ιωάννινα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί τον πέμπτο σταθμό στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του στις Περιφέρειες της χώρας.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και Πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Νικόλαο Γκόντα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για το έργο και τις δραστηριότητες του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα έθεσε τις δυνατότητες της ΚτΠ Α.Ε στη διάθεση των προτάσεών του.

Στη συνάντηση με το Προεδρείο της ΤΕΔΚ Ν. Ιωαννίνων που ακολούθησε ο κ. Ζώης αναφέρθηκε στην ανάγκη πλήρους αξιοποίησης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση των δυνατοτήτων του Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση» και των έργων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που υλοποιεί το ΥΠ.ΕΣ. και η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα ΚΕΠ, το δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ, την η κεντρική δικτυακή πύλη ΕΡΜΗΣ, το πρόγραμμα ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2008-2010, τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Σε σχέση με το Πρόγραμμα «Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες» του ΥΠΕΣ, ο κ. Ζώης ανέφερε ότι έχουν ενταχθεί 19 Δήμοι του Νομού Ιωαννίνων και 33 συνολικά στην Περιφέρεια Ηπείρου. Γνωστοποίησε ότι θα αποσταλεί επιστολή στους Δήμους που δεν εντάχθηκαν στην πρώτη φάση του έργου ώστε να κληθούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη... Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: