5.20.2008

ΣΥΝΤΟΜΑ

Μήνυμα του Νομάρχη Θεσπρωτίας κ. Βασιλείου Γιόγιακα
O Νομάρχης Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας Βασίλειος εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η διαδικασία των εξετάσεων είναι μια εμπειρία ζωής που πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σύνεση, θάρρος ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Οι ευκαιρίες στη ζωή μας είναι συνεχείς και οι δυνατότητες επιλογών στην εποχή μας είναι άπειρες.
Εύχομαι σε όλους να επιτύχουν τους στόχους τους και να πραγματώσουν τα όνειρά τους και τις επιλογές τους.

Μήνυμα του Αντινομάρχη Θεσπρωτίας κ. Αναστάσιου Δηλαβέρη
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις είναι ένα μέρος της μαθητικής ζωής που δίνει τη δυνατότητα επιλογής για περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση. Με σύνεση και ηρεμία εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι όλων των μαθητικών σας χρόνων και οι επιτυχίες στη ζωή σας να σας δίνουν δυνατότητα δημιουργίας και κοινωνικής προσφοράς

Συλλήψεις λαθρομεταναστών και διακινητών
Στην παραλία Δρεπάνου, στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί εντόπισαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο καταδίωξαν όταν ο οδηγός του δεν υπάκουσε και δεν σταμάτησε για έλεγχο. Σε μικρή απόσταση από το σημείο ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 25 λαθρομετανάστες, που προορισμός τους ήταν το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στη συνέχεια η αστυνομία διαπίστωσε ότι το δημόσιας χρήσης φορτηγό είχε κλαπεί στις 17 Μαΐου από το Παλαιό Φάληρο.
Ο διακινητής αναζητείται ενώ οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.
Στην Λεπτοκαρυά Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνοριακοί φύλακες συνέλαβαν δύο Αλβανίδες γιατί μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας με επιβατικό αυτοκίνητο 4 συμπατριώτες τους λαθρομετανάστες, με τελικό προορισμό την Ηγουμενίτσα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η γαλακτοβιομηχανία ΄΄ΔΩΔΩΝΗ΄΄ στο χρηματιστήριο
Οριστική είναι πλέον η απόφαση της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος για την είσοδο της γαλακτοβιομηχανίας ΄΄ΔΩΔΩΝΗ΄΄ στο χρηματιστήριο. Ως μία πολύ θετική εξέλιξη για την πορεία της εταιρίας χαρακτήρισε την απόφαση αυτή ο πρόεδρός της Β. Δρούγκας κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή επισημαίνοντας παράλληλα ότι η απόφαση για είσοδο στο χρηματιστήριο θα συνοδευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου και οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας.

Την ανάκληση 2.000 πτυχίων που χορήγησαν 2 ΤΕΕ Άρτας ζητά ο Μ. Κουρουτός
Την ανάκληση 2.000 περίπου τίτλων σπουδών που χορηγήθηκαν μη νόμιμα όπως αναφέρεται στο πόρισμα της σχετικής ΕΔΕ από τα ιδιωτικά ΤΕΕ της Άρτας ΄΄Σχολές Ευρώπη΄΄ και ΄΄Τομή΄΄ ζήτησε δηλώσεις από τα Γιάννινα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος κ. Μιχάλης Κουρουτός.

Συνάντηση Στ. Καλογιάννη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο
Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε ο Υφ. ΠΕΧΩΔΕ Στ. Καλογιάννης κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία και το περιβάλλον, ενώ ο κ. Καλογιάννης προσκάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί τα Ιωάννινα και πήρε την διαβεβαίωση ότι θα ανταποκριθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: