4.21.2008

ΣΥΝΤΟΜΑ

Εγκαίνια του Δικαστικού κτηρίου Άρτας σήμερα από τον Υπ. Δικαιοσύνης.
Εγκαινιάστηκε σήμερα στις 11.00, το νέο Δικαστικό κτήριο Άρτας από τον Υπ. Δικαιοσύνης Σωτ. Χατζηγάκη. Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Υφ. Υγείας Γ. Παπαγεωργίου, ο Γ.Γ του Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Βλέτσος, ο Νομάρχης Άρτας κ. Παπαβασιλείου, ο Πρ. του Δικ. Συλλόγου και εκπρόσωποι φορέων του Νομού. Την διαφωνία του για την ημερομηνία επιλογής των εγκαινίων εξέφρασε με γραπτή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αρταίων Π. Οικονομίδης και για τον λόγο αυτό δεν παρέστη στα εγκαίνια.

Στην Πρέβεζα η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
H Πρέβεζα ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. 2008, που αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική δράση της Ευρώπης, με περισσότερες από 20.000 ταυτόχρονες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Ε.Σ.Ο. (Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση), αποκλειστική εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για την χώρα μας από το 1999, και η Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας καλούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς και σχήματα που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του 2008 να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 9 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 26820-54445, 6973-447018 και στο email: caprevez@otenet.gr

Επίσκεψη του Γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ στα Γιάννινα.
"Δεν τίθεται ζήτημα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών", επανέλαβε ο Γρ. της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης με δηλώσεις του από τα Γιάννινα. "Ο Κ. Καραμανλής εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις και προχωρά τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαγορίτης.

Συνάντηση των τεσσάρων Επιμελητηρίων Ηπείρου στη Πρέβεζα.
Άτυπη συνάντηση των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα την περασμένη Παρασκευή. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η αύξηση της δαπάνης με σκοπό την επιχορήγηση όλων των επενδυτικών σχεδίων που πληρούν τις προϋποθέσεις του τελευταίου ΠΕΠ Ηπείρου, την πραγματοποίηση Έκθεσης Ηπειρωτικών προϊόντων τις λαϊκές αγορές κ.α.

Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΄΄ΘΗΣΕΑΣ΄΄
Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Παρακολούθησης του Αναπτυξιακού Προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ" την Μ. Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου. Η συνεδρίαση αφορά στην κατάθεση προτάσεων για μεγάλα έργα, προκειμένου να προχωρήσει η απορρόφηση των κονδυλίων του προγράμματος.
ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: