3.19.2008

Δημοπρατήσεις έργων από την Περιφέρεια Ηπείρου

Δημοπρατήσεις έργων ενταγμένων στο ΠΕΠ Ηπείρου ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, τα οποία αφορούν την περίοδο από τις αρχές του έτους και ως τις 31 Μαρτίου. Συγκεκριμένα τα δημοπρατούμενα έργα είναι τα εξής:

Βελτίωση, αξιοποίηση και διαχείριση βοσκότοπων του Δήμου Σαγιάδας, η οποία αφορά την κατασκευή αρδευτικού αύλακα και την εγκατάσταση ποτιστικού φυσικού λειμώνα έκτασης 184 στρ. στη θέση "Παπαδιά" του Δ.Δ. "Κεστρίνης". Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 30.000 ευρώ.

Ανάδειξη - επισκευή καλντεριμιού στο Δ.Δ. Δίλοφου του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 92.000 ευρώ.

Σχολικές Βιβλιοθήκες στα αστικά κέντρα της Περιφέρειας Ηπείρου. Αφορά την προμήθεια βιβλίων για επτά σχολικές βιβλιοθήκες της Περιφέρειας Ηπείρου. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Ειδική Υπηρεσία εφαρμογής προγραμμάτων ΚΠΣ του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και ο προϋπολογισμός του έργου είναι 459.140 ευρώ.

Σχολικές Βιβλιοθήκες στα αστικά κέντρα της Περιφέρειας Ηπείρου. Αφορά την προμήθεια βιβλίων για δύο σχολικές βιβλιοθήκες της Περιφέρειας Ηπείρου. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Ειδική Υπηρεσία εφαρμογής προγραμμάτων ΚΠΣ του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 114.540 ευρώ.

Σύνδεση Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με Εγνατία Οδό (τμήμα Παραμυθιάς - Μεσοποτάμου). Το έργο θα υλοποιηθεί από τη Δ.Δ.Ε. Π.Η. και ο προϋπολογισμός του είναι 2.306.785,42 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: