10.16.2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

Σας γνωρίζουμε ότι την 21η Οκτωβρίου 2009, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00’, θα συνεδριάσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο στο νομαρχιακό κατάστημα στην Ηγουμενίτσα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:Επικύρωση των πρακτικών της αριθμ. 9/ 2009 και 10/2009 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο:Εγκριση της 3ης Τροποποίησης του Νομαρχιακού Προγράμματος χρηματοδότησης από του Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) έτους 2009.
Εισηγητής: κ. Χριστόφορος Μπέζας , Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού.

ΘΕΜΑ 3ο:Προτάσεις έργων της Ν.Α. Θεσπρωτίας για ένταξη στα προγράμματα της Κοινωνίας Της Πληροφορίας – INTERREG IV – IPA ADRIATICA.
Εισηγητής: κ. Χριστόφορος Μπέζας , Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού....

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση της 7ης Τροποποίησης προϋπολογισμού της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών οικονομικού έτους 2009.
Εισηγητής:κ.Ηλίας Γιαννακός, Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 5ο:Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22 του Ν.3614/2007 της Ν.Α. Θεσπρωτίας με το Δήμο Συβότων για την Πράξη «ΥΔΡΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ – ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΣΥΒΟΤΩΝ» και εξουσιοδότηση του κ.Νομάρχη για την υπογραφή της.
Εισηγητής: κ.Νομάρχης.

ΘΕΜΑ 6ο:Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22 του Ν.3614/2007 της Ν.Α. Θεσπρωτίας με το Δήμο Σαγιάδας για την υποβολή προτάσεων στο ΕΣΠΑ και την υλοποίηση των παρακάτω έργων :
Α) «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ (ΓΕΦΥΡΑ ΤΣΟΓΚΑ) ΜΕΧΡΙ ΘΕΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΝΑ ΣΤΟ Δ.Δ. ΣΑΓΙΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 1.650.000,00 €
Β) «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΟΕΒ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ – ΣΑΓΙΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 420.000,00 € και εξουσιοδότηση του κ.Νομάρχη για την υπογραφή της. Εισηγητής: κ. Νομάρχης .

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 225 Ν.3463/06/Δ.Κ.Κ. της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ν.Α. Θεσπρωτίας, της ΑΝ.Ε.Θ και του Δήμου Σαγιάδας για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση λειτουργία σταθμού τηλεμέτρησης στη γέφυρα Σαγιάδας του ποταμού Καλαμά» και εξουσιοδότηση του κ.Νομάρχη για την υπογραφή της.
Εισηγητής: κ. Νομάρχης

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση κινήσεων εκτός έδρας του Νομάρχη και Νομαρχιακών Συμβούλων για εκτέλεση υπηρεσίας.
Εισηγητής: κ.Νικόλαος Κατσαμάκης, Γραμματέας Ν.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: