10.06.2009

Μήνυμα Αντώνη Μπέζα


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου δώσατε και το δικαίωμα να σας εκπροσωπήσω σε τρεις κοινοβουλευτικές θητείες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους με στήριξαν και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ήταν τιμή για εμένα να αγωνιστώ για το καλό του τόπου, στη Βουλή και την Κυβέρνηση.
Μας δένουν κοινοί αγώνες που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας.
Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου υπήρξε ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Σε όλους εμάς που υπηρετήσαμε την πατρίδα από θέση ευθύνης και σε όσους καλούνται να αναλάβουν τη διακυβέρνηση.
Ως Νέα Δημοκρατία παίρνουμε το μήνυμα της κοινωνίας και κοιτάμε στο μέλλον. Κάνουμε την αυτοκριτική μας με γνώμονα ότι είμαστε μια ιστορική παράταξη με σπουδαία συνεισφορά στον τόπο. Παραμένουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι προς αυτή την κατεύθυνση.
Ως στέλεχος του κόμματος συνεχίζω να υπηρετώ αξίες, οράματα και πολιτικές. Μετά τη γενναία απόφαση του Προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή, τάσσομαι στο πλευρό του απλού ψηφοφόρου της ΝΔ, του αγωνιστή Νεοδημοκράτη. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια να βγει η παράταξη δυνατή και αποφασισμένη.
Ως Θεσπρωτός παραμένω σε θέση μάχης. Παρών σε κάθε προσπάθεια για να στηριχθεί η ανάπτυξη του τόπου μου. Έτοιμος να υπερασπιστώ με σθένος το έργο που εμείς ξεκινήσαμε και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.
Στη νέα Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εύχομαι καλή επιτυχία. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας, ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου
Αντώνης Μπέζας







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ,
ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ ΜΟΥ,
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...
ΕΙΣΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ...
Ο ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ...Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΜΠΕΖΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΕΛΕΓΕ Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΟΙ?ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ... ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ...ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ, Η ΠΡΟΟΔΟΣ,Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ...(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ)ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΑΠΟΦΑΝΦΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΓΩ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΕΙΣ...ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ...
ΜΗ ΣΕ ΠΤΟΕΙ Η ΣΥΓΚΥΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΣΑΘΡΩΝ...ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....
ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ...
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...
ΤΑΠΕΙΝΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΕΥΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΦΙΛΙΑΤΩΝ