10.14.2008

Σύσκεψη για τα έργα ΟΠΑΧ στη Νομαρχία Θεσπρωτίας

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσπρωτίας , με θέμα τα έργα ΟΠΑΧ . Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Μπέζας Αντώνιος, ο Νομάρχης κ. Γιόγιακας Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αχέροντα κ. Παππάς Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Μαργαριτίου κ. Λώλος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Παραμυθιάς κ. Σιώζος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Σαγιάδας κ. Μάστορας Ευάγγελος, Ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Ντουμάζιος Μηνάς, ο πρόεδρος της κοινότητας Σουλίου κ. Οικονόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ν.Α Θεσπρωτίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ο προγραμματισμός των έργων που ανήκουν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», και αναφέρθηκαν σε έργα αγροτικής οδοποιίας, νέα αρδευτικά έργα και ο εκσυγχρονισμός των παλαιοτέρων αρδευτικών έργων τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την αγροτική παραγωγή του νομού Θεσπρωτίας.

Οι παραπάνω δήμαρχοι, οι οποίοι συμμετείχαν στη σύσκεψη, είχαν ήδη ενταχθεί στο παραπάνω πρόγραμμα, και με την ευκαιρία της σύσκεψης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα έργα αυτά, για τη διαδικασία υλοποίησής τους, αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες να συντονίσουν καλύτερα την δράση τους για την συντόμευση της γραφειοκρατικής διαδικασίας, τη σύνταξη των σχετικών μελετών ώστε τα έργα αυτά σύντομα να μπορούν να υλοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: