4.27.2008

Μήνυμα ειρήνης και συνεργασίας

Ευχές για ειρήνη στη Βαλκανική και συνεργασία των γειτονικών λαών για να ανοίξουν μονάχοι τους το μέλλον τους «χωρίς επεμβάσεις τρίτων ή ξένων δυνάμεων» απηύθυνε από το φυλάκιο της Σαγιάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Κάρολος Παπούλιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάγκη «οι γειτονικοί λαοί της Βαλκανικής να ζούν ειρηνικά και να συνεργάζονται».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μάλιστα, ευχήθηκε «καλοί πολίτες» στους φαντάρους που υπηρετούν στο φυλάκιο.
Εορταστική εκδήλωση στο 628 Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο 628 Τάγμα Πεζικού στις 11:30 προερχόμενος από το φυλάκιο Σαγιάδας.
Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Μπέζας ο Νομάρχης Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Ντουμάζιος ο Διοικητής του Α΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κατής Κωνσταντίνος και ο Διοικητής του Τάγματος Αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Καλησπεράτης.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές με του στρατευμένους και παρακολούθησε δημοτικούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα του δήμου Φιλιατών και Σαγιάδας.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν : Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, ο Διευθυντής Π.Υ. Θεσπρωτίας, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Διοικητή, στους Αξιωματικούς και Οπλίτες του 628 Τ.Π., τόσο για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης όσο και για την άριστη ποιότητα των προσφερομένων εδεσμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: